Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce a plecat din PSD, lui Sorin Moisă i se cere demisia din Parlamentul European: 'Dacă vrea să demonstreze că are cu adevărat caracter'

sorin moisa

După ce a lăsat PSD şi grupul S&D pentru grupul PPE, europarlamentarului Sorin Moisă i se cere să demisioneze şi din Parlamentul European. Solicitarea vine din partea eurodeputatului PSD Răzvan Popa, braşoveanul care a ajuns în legislativul european în locul actualului ministru Victor Negrescu.

Vezi şi: ALERTĂ - Europarlamentarul Sorin Moisă demisionează din PSD. Critici dure pentru Dragnea

"Decizia domnului Sorin Moisă, de a trece din grupul S&D la cel al PPE, în ciuda unei foarte lungi tentative de motivare, nu este, în opinia mea, justificabilă astfel. Am fost neplăcut surprins să văd că, peste noapte, după atâţia ani în care nu a spus nimic, domnul Moisă a găsit că este potrivit să preia cuvânt cu cuvânt ideile adversarilor politici a PSD pentru a justifica decizia pe care a luat-o.

Dacă domnul Moisă vrea să demonstreze că nu are alte interese, că este pe deplin onest în acţiunea sa şi că are cu adevărat caracter atunci, după ce s-a dezis de PSD, partidul care l-a propulsat în Parlamentul European, ar trebui să renunţe şi la funcţia de europarlamentar", scrie Popa pe Facebook.

Vezi şi: Rareș Bogdan, atac neașteptat la PNL și Alina Gorghiu: e DEZASTRU!

Europarlamentarul Sorin Moisă a anunţat, sâmbătă, că a decis să îşi prezinte demisia din PSD, precizând că urmează să demisioneze şi din grupul S&D şi să se alăture, ca independent, grupului PPE. "Astăzi am decis să îmi prezint demisia din PSD", a scris Moisă, pe Facebook, adăugând că, sub conducerea lui Liviu Dragnea, "PSD a dezgropat, reactivat şi adaptat la contextul actual al României o parte dintre reflexele îndelung cultivate în anii naţional-comunismului".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.