Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan, atac neașteptat la PNL și Alina Gorghiu: e DEZASTRU!

Rares Bogdan

Jurnalistul Rareș Bogdan face o analiză dură a opoziției, în special a PNL, după sondajul publicat de STIRIPESURSE.RO, în care se arată că, inclusiv în Parlament, PSD este perceput drept cel mai activ partid parlamentar, în timp ce PNL este aproape invizibil. Rareș Bogdan consideră că acest lucru i se datorează în mare parte Alinei Gorghiu, cea care ar fi făcut lista pentru alegerile parlamentare doar cu oameni apropiați și nu cu personalități.

Citește și: Rareș Bogdan aruncă o informație BOMBĂ despre Liviu Dragnea: ȘANTAJ la ambasadorul SUA

”Ceea ce nu se spune în acest sondaj este dacă PSD lucrează cel mai bine sau lucrează cel mai bine în inteteres propriu. Acum, sigur că domnul Nicolicea, domnul Iordache, domnul Șerban Nicolae sau doamna Steluța Cătăniciu ies în evidență, pentru că ei lucrează doar în interesul PSD. Până să avem OUG 13, pe Florin Iordache îl cunoșteam doar noi, inițiații, restul lumii nu-l cunoștea. Prin acțiunile lor împotriva justiției, cei din PSD au devenit cunoscuți de către marea masă a populației.

CONSULTAȚI AICI SONDAJUL CARE ARATĂ DEZASTRUL OPOZIȚIEI PARLAMENTARE

În ceea ce privește opoziția știți care e culmea? USR este mai activ în Parlament decât PNL, doar că cei de la USR nu au o coerență, nu au o conducere așa cum i-ar trebui unui partid aflat la început de drum.

Cei de la PNL suferă la capitolul personalități. Partidul ăsta, care mereu a avut voci puternice a ajuns acum să nu mai aibă astfel de oameni. Spre exemplu, președintele partidului, Ludovic Orban, lipsește din Parlament și acest lucru se simte. Lipsesc personalități și oameni cu experiență precum Vasile Blaga, Crin Antonescu, Teodor Atanasiu. PNL a avut mereu oameni puternici precum Antonescu sau chiar Tăriceanu, în prima parte a carierei sale politice.

Cei de la PNL au făcut o greșeală enormă în campania pentru alegerile parlamentare, atunci când Alina Gorghiu și Vasile Blaga și-au impus pe liste doar oameni apropiați lor. Cea mai importantă achiziție a PNL este Florin Cîțu și, din păcate, profesorul Leon Dănăilă a fost doar o poză de moment, pentru că acum este o dezamăgire ca senator. Doamna Alina Gorghiu și-a impus oamenii apropiați, în loc să se îndrepte către personalități ale vieții publice, către profesori, către oameni cu mare notorietate, către un Pleșu, către un Nicolae Manonescu, către jurnaliști și aici nu mă refer la mine, pentru că eu sunt extrem de fericit și fac cea mai frumoasă meserie din lume. Eu îmi doresc să rămân mulți ani în presă și la un moment dat să revin la presa scrisă, iubesc presa scrisă.Îmi doresc să ajung un jurnalist mai incisiv decât CTP, mai popular decât Tatulici, mai simpatic decât Dinescu şi mai cultivat decât Hurezeanu.”, arată Rareș Bogdan, într-o declarație pentru STIRIPESURSE.RO.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.