Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce americanii au anunțat că este pe MOARTE, Kim Jong Un i-a trimis o scrisoare omologului din Siria

nknews.org
kim jong un

Liderul nord-coreean Kim Jong Un i-a trimis miercuri un mesaj de mulţumire preşedintelui sirian Bashar Al-Assad după ce acesta l-a felicitat cu prilejul sărbătoririi, la Phenian, a 108 ani de la naşterea bunicului său, fondatorul RPDC, Kim Ir Sen, relatează joi Xinhua şi Yonhap.

În mesajul său, Kim Jong Un şi-a exprimat dorinţa ca relaţiile de "prietenie şi cooperare" ale ţării sale cu Siria să se consolideze în continuare şi i-a urat preşedintelui sirian sănătate şi succes, scrie agerpres.ro.

Citește și: Vor apărea noi reguli! Cum vor arăta restaurantele atunci când vor fi redeschise

Înalţi responsabili sud-coreeni în probleme de securitate au "confirmat", pe de altă parte, joi că nu se înregistrează activităţi neobişnuite în Coreea de Nord, în legătură cu speculaţiile din media conform cărora Kim Jong Un ar fi grav bolnav.

Oficialii sud-coreeni din sfera securităţii au examinat ce se întâmplă în regimul de la Phenian, cu prilejul reuniunii săptămânale a comitetului permanent al Consiliului de Securitate Naţională (NSC), şi au confirmat că "nu există în prezent situaţii neobişnuite în Coreea de Nord", a explicat într-un comunicat preşedinţia de la Seul.

Citește și: Ludovic Orban, vești despre vaccin: Este în curs de pregătire un nou produs care va fi lansat pe piață

Kim Jong Un, în vârstă de 36 de ani, nu a mai fost văzut în public din 12 aprilie, nici măcar la ceremonia anuală de comemorare a bunicului său, pe 15 aprilie, alimentând zvonuri că ar fi fost supus unei operaţii pe cord, iar CNN a citat chiar un oficial american neidentificat conform căruia Washingtonul dispune de informaţii că liderul nord-coreean este în "mare pericol".

Totuşi, oficiali ai preşedinţiei sud-coreene au afirmat că lucrurile par să se desfăşoare normal în Coreea de Nord, iar Kim se află într-o "regiune locală" şi nu la Phenian.

Citește și: Marcel Vela aduce vești proaste! Ce se întâmplă cu nunțile în lunile următoare ,

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.