Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce Emil Constantinescu și-a exprimat sprijinul pentru Ponta, Ilie Sârbu mai face un anunț

sarbu

Senatorul PSD Ilie Sârbu consideră că adevăraţii oameni de dreapta îl susţin pe Victor Ponta şi dă exemplul lui Emil Constantinescu, 'primul preşedinte de dreapta pe care l-a avut România', şi afirmă că singurul preşedinte care îl susţine pe Klaus Iohannis este Traian Băsescu.

'Cuvintele de apreciere ale domnului Emil Constantinescu la adresa lui Victor Ponta sau sprijinul venit din partea domnului Ioan Holender, fost director al Operei de Stat din Viena, vin să confirme relevanţa mesajului de unitate şi de ştergere a frontierelor dintre români, dintre cei de stânga şi cei de dreapta, dintre cei care au nevoie de ajutorul statului şi cei care se descurcă singuri, dintre angajaţii de la stat şi cei de la privat, dintre cei din urban şi cei din rural', subliniază Ilie Sârbu, într-un comunicat.

El spune că nu există două sau mai multe Românii, 'aşa cum susţin cei care marşează pe această idee a divizării şi a conflictului', ci una singură, care are o opţiune clară în privinţa viitorului preşedinte şi anume Victor Ponta.

'Călin Popescu Tăriceanu sau Emil Constantinescu sunt oameni care au fost întotdeauna adepţii ideologiei liberale, iar ei îl susţin pe Victor Ponta. De ce nu pe Iohannis? Pentru că Iohannis nu este candidatul dreptei, el este candidatul PDL şi al lui Traian Băsescu', afirmă senatorul social-democrat Ilie Sârbu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.