Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După Geoană, alt lider de partid se apropie de PMP

PMP2

Surse politice dădeau ieri ca sigură înscrierea lui Mircea Geoană în PMP. Astăzi, un alt lider de partid comentează o posibilă apropiere de partidul lui Traian Băsescu.

Ștefan Burlacu, șeful grupului parlamentar Național Democrat din Camera Deputaților, a fost prezent, vineri, la înscrierea lui Traian Băsescu în Partidul Mișcarea Populară. Contactat de Politic Scan Daniel Fenechiu, președintele PND, a declarat că nu are comentarii, dar el personal nu are legătură cu această vizită.

Cu toate acestea, Daniel Fenechiu nu a negat o viitoare alianță motivând că la alegerile de anul viitor e nevoie ca ”dreapta să fie unită”.

Totodată, el a anunțat că discuțiile se vor purta de anul viitor pentru că Partidul Național Democrat trebuie să își aleagă conducerea la Congresul care va fi organizat pe 12 decembrie.

O posibilă viitoare alianță nu este condiționată însă de susținerea candidaturii mele la Primăria Capitalei, dar nu refuz susținerea, ne-a mai declarat Daniel Fenechiu.

Ştefan Burlacu, șeful Grupului parlamentar naţional democrat din Camera Deputatilor, a anunțat, joi 8 octombrie, că poartă "discuţii" cu PMP.

Fostul președinte Traian Băsescu a semnat, astăzi, adeziunea de înscriere în Partidul Mișcarea Populară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.