Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După incidentul rasist cu Colțescu, Pierre Webo susține că a primit mesaje insultătoare din România: 'Aceste zile au fost cele mai dificile din cariera mea'

coltescu webo

Pierre Webo susține că a primit mesaje insultătoare din România și că a avut nevoie de ajutorul unui medic pentru a putea dormi după incidentul rasist în care a fost implicat Sebastian Colţescu. Webo, în vârstă de 38 de ani, a declarat că zilele de la incident au fost „cele mai dificile” din cariera sa, anunță MEDIAFAX.

Fostul internaţional din Camerun, Webo, l-a acuzat pe cel de-al patrulea oficial, Sebastian Coltescu, că l-a jignit referindu-se inutil la culoarea pielii sale, în loc să se refere la el pe nume. El a declarat pentru BBC Sport: "După părerea mea, 8 decembrie va fi amintit".

Citește și: Noi vești importante! Cu cât ar trebui să crească, până la urmă, alocațiile începând cu noul an

Jocul, care a fost abandonat după 14 minute cu scorul 0-0, a reluat miercuri cu o nouă brigadă de arbitri. Ambele echipe şi oficialii au purtat tricouri cu mesajul „Nu rasismului”.

Webo, care a petrecut opt ​​ani din cariera sa de jucător în La Liga la Osasuna şi Mallorca, a spus că a primit mult sprijin atât din interiorul, cât şi din exteriorul fotbalului, precum şi câteva mesaje cu insulte din România. „Aceste zile au fost cele mai dificile din cariera mea”, a spus el.

Uefa spune că acheta este în desfăşurare, dar nu aşteaptă un rezultat înainte de Crăciun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.