Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După o primă pedeapsă de 240 de ani de pușcărie, Larry Nassar, violatorul a peste 250 de femei, primește o nouă condamnare: 125 de ani de închisoare

Larry Nassar

Fostul medic sportiv Larry Nassar a fost condamnat la o pedeapsă între 40 şi 125 de ani închisoare pentru abuz sexual asupra unor gimnaste americane, în urma unui al treilea proces şi ultimul, luni, la Charlotte (Michigan).

''Aceasta încheie procedurile judiciare penale în ce-l priveşte pe Larry Nassar. Realizez că asta nu pune capăt suferinţelor fizice şi emoţionale de care el este acuzat'', a declarat judecătoarea Janice Cunningham pronunţând verdictul pentru care acuzatul a pledat vinovat la şapte capete de acuzare, scrie agerpres.ro.

Citește și: Analiză LA SÂNGE a ministrului Olguța Vasilescu! Cum i-a ajutat pe pensionari – Adevărul despre Legea pensiilor

Terapeutul îşi va sfârşi astfel zilele în închisoare. El a primit deja 60 de ani de închisoare pentru posesie de imagini pedopornografice, apoi o pedeapsă între 40 şi 175 de ani de recluziune pentru că a agresat peste o sută de tinere gimnaste, anonime sau campioane olimpice, în cel mai mare scandal sexual din istoria sportului american.

Larry Nassar, în vârstă de 54 de ani, a agresat timp de două decenii cel puţin 256 victime identificate, oficiind în cadrul Federaţiei americane de gimnastică şi la Universitatea de stat din Michigan, afirma judecătoarea Cunningham, miercuri, în deschiderea acestui al treilea proces.

Citește și: O nouă ORDONANȚĂ de URGENȚĂ a Guvernului Dăncilă! Cine beneficiază de ea

Această ultimă audiere la micul tribunal din Charlotte a fost marcată vineri de un incident, când tatăl a trei tinere victime s-a aruncat urlând de furie asupra acuzatului, după ce îi ceruse judecătoarei să-l lase cinci minute singur cu el pentru a-şi face singur dreptate.

Cele trei procese au zguduit lumea gimnasticii şi sportului american, antrenând plecarea mai multor responsabili ai Federaţiei care i-au permis acestui practician atât de multă vreme să abuzeze tinerele gimnaste, în ciuda numeroaselor plângeri primite.

Citește și: Și-ar dori-o mulți români! Ce pensie încasează fostul președinte Emil Constantinescu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.