Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După o zi de negocieri, luptătorii SIAS au reușit - Bărbatul care și-a înjunghiat concubina și s-a blocat în apartament a fost imobilizat

Politia Română
politia mascati SIR

Bărbatul care și-a atacat concubina cu un cuțit, apoi s-a blocat în apartament și a amenințat că se aruncă de la etaj, duminică, 10 septembrie, a fost imobilizat și dus la sediul Poliției după o zi, luni, 11 septembrie.

„În urma activităților specifice, bărbatul a fost imobilizat de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale -Poliția Capitalei și SIAS-IGPR. În urma intervenției nu au rezultat victime, bărbatul urmând a fi condus la sediul Poliției, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale ce se impun”, anunță Poliția Capitalei.

O femeie a ajuns la spital după ce a fost atacată de concubinul ei cu un cuțit. Ulterior, agresorul s-a blocat în apartament și a amenințat că se aruncă de la etaj. Agresiunea a avut loc duminică seara. Direcția Generală de Poliție a Municipiului București -Secția 1 a fost sesizată cu privire la faptul că, în timp ce se aflau într-un apartament, situat la etajul 8 al unui bloc de locuințe, din Sectorul 1, o femeie ar fi fost agresată de către concubinul său, care i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un cuțit.

În sprijinul victimei a intervenit o altă femeie, care a fost lovită de către bărbat, suferind o plagă la nivelul antebrațului.

La momentul agresiunii, în imobil se mai aflau și doi copii, fiica concubinei, în vârstă de 9 ani și fiul celei de a doua femei, în vârstă de 14 ani. Ulterior, ambele victime, împreună cu cei doi copii, au părăsit apartamentul.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 1, care au acordat primul ajutor, până la sosirea echipajelor medicale. Femeia rănită a fost transportată la spital. Cea de-a doua victimă a refuzat acordarea de îngrijiri medicale.

Bărbatul s-a închis în interiorul apartamentului și amenință că se aruncă de la etaj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.