Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După plecarea lui Vasile Dîncu, Becali speră să aibe acces în Ghencea

fanatik.ro
becali

Vasile Dîncu şi-a anunţat demisia din funcţia de ministru al Apărării, iar din punct de vedere fotbalistic, CSA Steaua şi-a pierdut cel mai puternic aliat în războiul cu Becali.

Vasile Dîncu şi-a dat demisia din funcţia de ministru al Apărării, motivând că nu mai poate colabora cu preşedintele Klaus Iohannis. În locul său, interimar va fi prim-ministrul Nicolae Ciucă. Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că înlocuitorul lui Dîncu va fi anunţat curând, confrom fanatik.ro.

Odată cu această plecare, CSA Steaua îşi pierde cel mai puternic aliat în războiul cu Gigi Becali. În mandatul de aproape un an al lui Vasile Dîncu, FCSB nu s-a putut apropia de stadionul din Ghencea, “păzit” de Armată faţă de echipa lui Gigi Becali mai ceva ca un obiectiv militar.

Vasile Dîncu nu este doar un politician foarte influent, dar este considerat de mulţi unul dintre cei mai puternici oameni din Ardeal. Din punct de vedere fotbalistic, este foarte aproape de CFR Cluj, fiind unul dintre oamenii cheie în cele cinci titluri consecutive câştigate în ultimii ani.

Când a venit la conducerea ministerului Apărării, CSA Steaua a avut în Dîncu un aliat puternic împotriva lui Gigi Becali. Războiul dintre CSA şi FCSB datează de opt ani, de când echipa de SuperLiga a pierdut în instanţă dreptul de a folosi marca şi numele Steaua.

Gigi Becali speră la un dialog cu noul ministru: “Normal că putem să avem mai multe discuții dacă vine un ministru din zona Apărării”

Clubul Sportiv al Armatei şi-a pierdut cel mai puternic aliat în disputat cu Gigi Becali. Iar viitorul ministru al Apărării poate fi mult mai deschis la dialog cu echipa lui Gigi Becali, decât “rivalul” Vasile Dîncu.

Asta speră şi latifundiarul, care declară: „Normal că putem să avem mai multe discuții dacă vine un ministru din zona Apărării. Atunci putem să discutăm despre cum a obținut CSA Steaua sigla și motivul pentru care au ținut să o obțină, că ei au mințit când au dat în comunicare”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.