Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După scandalul provocat de prințul Harry și Meghan Markle, biografia prinţesei Diana e iar bestseller în Marea Britanie

printesa Diana

Biografia "Diana: Her True Story - in Her Own Words", lansată în 1992, are din nou succes după difuzarea interviului-şoc acordat de Harry şi Meghan jurnalistei Oprah Winfrey.

Potrivit site-ului The Rolling Stone, "Diana: Her True Story - in Her Own Words", publicată în 1992, s-a clasat săptămâna aceasta în Top 10 vânzări pe Amazon în Marea Britanie, scrie news.ro.

Citește și: EXCLUSIV Femeia care i-ar fi secretizat dosarul lui Dan Barna, angajată la Cabinetul vicepremierului USR-PLUS!

În interviul difuzat duminică în SUA şi a doua zi în Marea Britanie, prinţul Harry a evocat-o pe mama sa. Urmărită şi hărţuită în permanenţă de tabloide, ea a murit în 1997 la Paris.

Fiul prinţului Charles şi fratele lui William a mărturisit că se temea că "istoria se repetă" cu soţia sa Meghan.

Citește și: Raluca Turcan are grijă de ‘bătrânii noștri’: ‘Pentru a putea opta să lucreze până la vârsta de 70 de ani e suficient să depună o cerere la angajator cu 30 de zile înainte de împlinirea vârstei de pensionare’

"Cea mai mare îngrijorare a mea era că istoria s-ar putea repeta", a declarat prinţul în vârstă de 36 de ani, referindu-se aparent la moartea mamei sale, în 1997, în urma unui accident la Paris, pe când încerca să scape de paparazzi care o urmăreau.

Biografia Dianei a fost scrisă de jurnalistul Andrew Morton şi dezvăluie problemele pe care le-a întâmpinat prinţesa în familia regală britanică. Această cartea a fost scrisă în colaborare cu prinţesa Diana, care s-a confesat de mai multe ori în redacţie.

Citește și: Florin Cîțu: ‘Avem 30 de ani de socialism cu față umană, ni se trage problema, de la Iliescu’

Lady Di a povestit şi despre căsătoria nefericită cu prinţul Charles, lipsa de susţinere din partea reginei şi despre problemele de sănătate mintală - un subiect abordat de Meghan Markle, care a declarat că a avut gânduri de sinucidere.

Ducesa a mai declarat că a mers să ceară ajutor şi a evocat posibilitatea a fi îngrijită medical dar "mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru firmă", a deplâns ea.

Citește și: Violeta Alexandru, atac dur la adresa PSD: ‘Ieri în plenul parlamentului – urlau. Așa fac când le spui adevărul în față’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.