Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După victoria cu Barcelona, Celta Vigo l-a demis pe antrenorul Carlos Carvalhal

Carlos Carvalhal

Clubul spaniol de fotbal Celta Vigo a anunţat, sâmbătă, despărţirea de antrenorul portughez Carlos Carvalhal, după ce echipa a înregistrat o serie de eşecuri pe final de sezon în La Liga, fiind la un pas de retrogradare, informează AFP.

Celta Vigo a învins-o pe Barcelona (2-1) în ultima etapă de campionat, menţinându-se in extremis în Primera Division, dar nu a câştigat decât unul din ultimele sale 11 meciuri, scrie agerpres.ro.

"Celta şi Carlos Carvalhal au pus capăt relaţiei lor contractuale în calitate de antrenor principal al echipei", a anunţat clubul într-un comunicat.

Celta l-a numit pe banca tehnică pe Carvalhal, fostul antrenor al echipelor Beşiktaş Istanbul şi Sheffield Wednesday, în luna noiembrie.

După pauza internaţională datorată Cupei Mondiale din Qatar, echipa sa a intrat în declin şi s-a aflat într-o luptă pentru evitarea retrogradării care a durat până în ultima etapă a sezonului, terminând la final pe locul 13 cu trei puncte avans faţă de zona roşie a clasamentului.

"Nu am decât cuvinte de mulţumire pentru preşedintele clubului, Carlos Mourino, directorul sportiv Luis Campos şi tot personalul lui Celta Vigo", a declarat antrenorul portughez, în vârstă de 57 de ani, într-o postare pe reţelele de socializare.

Carvalhal mai avea un an de contract cu Celta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.