Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acesta e ADEVĂRUL despre MOARTEA lui Corneliu Vadim Tudor

cruce vadim

Ultimele clipe din viața lui Corneliu Vadim Tudor au fost cutremurătoare! La numai 65 de ani, inima lui Vadim a cedat. Nu a rezistat celor 22 de stopuri cardiace. Fiica cea mica a lui Vadim Tudor, Eugenia, a marturisit ca tata ei a suferit enorm in ultimele ore de viata. Tribunul ar fi avut 22 de stopuri cardiace in 3 ore.

Citește și: IPOTEZĂ ȘOC: Ce vor să facă cu trupul lui Vadim Tudor

"Aseară am reuşit să adormim pe la 2 cred. Foarte greu... Azi ne-am trezit la 7 şi am încercat să mâncăm, dar nu am putut. Când eram mici, lunea era ziua noastră de plimbare şi masă în familie. Totul va fi de acum umbrit de această durere imensă. Nici nu ştiu ce să spun. Am vorbit cu tată, l-am mângâiat, i-am spus să mă ierte dacă i-am greşit cu ceva. Nu ştim când s-a întâmplat totul, e prea devreme.

Vezi și: FOTO ȘOCANTĂ Primele imagini cu Corneliu Vadim Tudor în sicriu

Nu se simţea bine, avea o gheară în inima, în piept, avea stare de vomă. Nu a vrut să meargă la spital, ne-am tot rugat de el. A fost mândru până în ultima lui clipă. Aş vrea să fac multe, e prea târziu! A fost încăpăţânat, nu a vrut să meargă la doctor. În maşină a zis că e ultima lui zi, 'mama, vin la ţine!'. Când a ajuns la spital ţipa pentru că nu avea aer. În 2-3 ore a făcut 22 de stopuri cardiace. O să fim în şoc multă vreme. Nu ne spunea când îi era rău, era mândru şi ţinea totul pentru el.

Citește și: La moartea unui rahat cu ochi

Avea probleme financiare şi foarte multe lucruri de plătit. Era pus şi simplu depăşit. România Mare era sufletul lui, nu ar fi renunţat la el. Nici angajaţii nu a vrut să îi dea afară, să îi lase fără pâine. În urmă cu două luni a fost singură dată când a fost ajutat, de atunci... nimeni nu i-a mai răspuns. Nu ştim cum o să ne descurcăm, ne-a lăsat singure. Mama e distrusă, stă numai lângă el", a mărturisit Eugenia (n.r. Jeni, cum i se mai spune) pentru Antena 1.

Citește și: Ultima lovitură a lui Corneliu Vadim Tudor după moartea sa

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.