Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dusan Uhrin Jr recunoaște că e greu la Dinamo: 'Traversăm o perioadă dificilă, pentru noi nu există meci uşor'

Dușan Uhrin

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Dusan Uhrin Jr, a declarat, sâmbătă, înaintea partidei cu Academica Clinceni, că pentru formaţia sa nu există meci uşor pentru că traversează o perioadă dificilă.

"Ne dorim cele trei puncte la Clinceni şi vom face totul pentru ele. E important să jucăm bine. Traversăm o perioadă dificilă pentru că pentru noi nu există meci uşor. Avem ceva probleme medicale, este vorba despre Brito, care are un virus. În rest sunt accidentaţii care se ştiu. Fabbrini cred că va putea reveni peste aproximativ 10 zile", a spus tehnicianul ceh, informează agerpres.ro.

Citește și: Aroganță maximă- Cum a fost surprinsă Elena Udrea la piață

Antrenorul susţine că deşi sunt restanţe salariale, jucătorii trebuie să se concentreze doar pe joc. "Sunt multe zvonuri legate de bani. Ei sunt importanţi, normal, dar mult mai important este cum jucăm. Jucătorii trebuie să se concentreze pe munca lor, pe joc, chiar dacă mai întârzie salariile. Dar în primul rând ei joacă pentru Dinamo şi trebuie să arate tuturor că vor să joace pentru acest club", a precizat el.

Dusan Uhrin Jr a afirmat că nu este ciudat faptul că naţionala României a fost învinsă cu 5-0 de Spania, pentru că orice altă reprezentativă poate pierde cu acest scor la Madrid. "Am văzut meciul naţionalei României cu Spania, dar mult mai important a fost cel cu Suedia. Pentru că România trebuia să învingă Suedia, dar a pierdut... iar apoi împotriva Spaniei oricine poate pierde cu 0-5. Nu e nimic ciudat. Ciudat va fi dacă nu va reuşi să treacă cu bine peste cele două meciuri de la baraj. Va fi dificil pentru că Islanda este o echipă foarte bună. Eu am fost dezamăgit în ceea ce îl priveşte pe Nistor, pentru că m-aş fi aşteptat ca el să joace mai mult de 10 minute cât a evoluat în aceste două partide. Dar până la urmă totul ţine de selecţioner. Legat de ratarea calificării, toată lumea este responsabilă, nu doar o singură persoană. Şi cei de la federaţie, pentru că ei au ales antrenorul. Iar acum trebuie strânse rândurile pentru că urmează o perioadă dificilă", a explicat tehnicianul.

Citește și: Vești din partea Gabrielei Firea- Beneficiu uriaș pentru o categorie de angajați

Echipa de fotbal Dinamo întâlneşte, duminică, de la ora 13:30, în deplasare, formaţia Academica Clinceni, într-o partidă contând pentru etapa a 17-a a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.