Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dusan Uhrin jr. va sta pe banca echipei Gaz Metan Mediaş la meciul cu Astra Giurgiu,

content.thecoachingmanual.com/
Antrenor de fotbal

Antrenorul ceh Dusan Uhrin jr. a sosit, luni, în România, şi va sta pe banca echipei Gaz Metan Mediaş la meciul din deplasare, cu Astra Giurgiu, din aceeaşi zi, a declarat preşedintele clubului ardelean, Ioan Mărginean, potrivit news.ro.

"Antrenorul a fost propus administratorului judiciar, administratorul judiciar a avizat contractul, rămâne să-l înregistrăm la ligă. Domnul Dusan Uhrin trebuie să aibă trei teste în 14 zile, pe care le face în Cehia, apoi poate să vină şi să intre în anturajul echipei. În momentul acesta nu putea să intre pentru că avem un protocol şi jucătorii, inclusiv eu, am făcut testele ca să putem să-l respectăm. Pe legea română, în data de 15 (n.r. - iunie), la ora 14.30, aterizează la Bucureşti, cu toate testele făcute şi poate să ia contact cu echipa şi să stea pe bancă la Astra Giurgiu. Dânsul va conduce şi va da indicaţii şi are o bază reală a situaţiei de la echipă, atât fizică, dar şi tehnico-tactică, pentru că şi meciul-şcoală pe care l-am jucat între noi şi ce am jucat la CFR Cluj au fost filmate şi dânsul face o analiză, împreună cu staff-ul lui. Tot staff-ul dânsului este băgat în carantină. O singură persoană care a venit din Anglia este băgată la Bucureşti şi o să iasă în data de 14. După ce avem toate contractele semnate, avizate şi cele ale staff-ului, o să prezentăm tot staff-ul", a declarat Mărginean, marţi, potrivit gazişti.ro.

Citește și: Radu Mazăre a cerut să fie transferat în Madagascar. Ce a decis instanța

Tehnicianul ceh Dusan Uhrin va antrena echipa Gaz Metan Medişa, în locul lui Edward Iordănescu, a anunţat, luni, preşedintele clubului, Ioan Mărginean.

Ultima oară, Uhrin a antrenat formaţia Dinamo, din luna august a anului trecut până la 9 martie.

Dusan Uhrin jr. a mai pregătit în România echipele Poli Timişoara, în două rânduri (2007-2008, 2010-2011), şi CFR Cluj (2009).

Noul tehnician al medieşenilor şi-a început cariera de antrenor principal în campionatul Cehiei la Bohemians Praga şi a mai antrenat echipele Mlada Boleslav (trei mandate), AEL Limassol, Dinamo Tbilisi, Viktoria Plzen, Dinamo Minsk şi Slavia Praga.

Meciul Astra Giurgiu - Gaz Metan Mediaş va avea loc, luni, în etapa a III-a a play-off-ului Ligii I, prima după întreruperea cauzată de pandemia de coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.