Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dybala l-a învinspe Bale într-un meci caritabil FIFA 20

www.libertatea.ro
Paulo Dybala

Atacantul argentinian Paulo Dybala l-a învins pe galezul Gareth Bale într-un meci caritabil de fotbal virtual FIFA 20, în cadrul campaniei ''Combat Corona'' pentru UNICEF, în weekend, transmite Reuters.

Dybala (Juventus), care s-a recuperat recent după ce a fost infectat cu coronavirus, a jucat cu Real Madrid şi nu l-a inclus pe Bale în echipă, galezul aliniind-o pe Manchester City.

''Cred că este o retragere rapidă din FIFA 20 pentru mine, ca să fiu sincer ... e nevoie de un singur moment şi defensiva mea nu a fost destul de bună'', a declarat Bale, care este co-proprietar al organizaţiei Ellevens Esports.

După ce pandemia de coronavirus a suspendat fotbalul la nivel global, întrecerile de sporturi electronice - esports - au ajutat jucătorii şi fanii să umple golul.

''E vorba de oameni care stau acasă şi găsesc lucruri de făcut ... fiecare va trece prin clipe dificile la un moment dat, dar dacă lumea e în siguranţă aşa, înseamnă să salvăm vieţi'', a mai spus Bale.

Alţi fotbalişti de top, precum englezii Luke Shaw, Dominic Calvert-Lewin, Jordan Pickford şi Ruben Loftus-Cheek, au luat şi ei parte la acţiune, transmisă în direct pe Twitch, strângând circa 17.000 de lire sterline din donaţii online.

Dybala, care a câştigat meciul prin dubla lui Karim Benzema şi un gol al lui Eden Hazard, a precizat că îi va acorda revanşa lui Bale într-un joc video la un alt sport iubit de Bale.

''Va fi la golf'', a dezvăluit argentinianul, care a recunoscut că nu a jucat niciodată în realitate acest sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.