Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

E jale, Poliția și RAR-ul au început controalele în Capitală: În doar căteva ore echipajele au aplicat amenzi în valoare de 24.600 de lei

Primaria Sectorului 4
intersectii blocuri masini

Amenzi în valoare de peste 24.600 lei au fost aplicate de poliţişti rutieri şi specialişti din cadrul Registrului Auto Român în urma unui control care a avut loc joi şi vineri în Bucureşti, a anunţat Brigada Rutieră, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Sondaj CURS - PSD continuă scăderea. ALDE și Pro România se consolidează, PNL e în ușoară revenire. USR și PLUS se mențin

Potrivit sursei citate, au fost controlate 180 de autovehicule şi aplicate 106 sancţiuni contravenţionale pentru defecţiuni la sistemul de iluminare; aplicarea tratamentelor chimice sau a foliilor pe parbriz, lunetă sau pe geamurile laterale, cu excepţia celor omologate şi/sau certificate de către autoritatea competentă şi care sunt marcate corespunzător; probleme la sistemul de frânare sau la mecanismul de direcţie; deficienţe privind utilizarea anvelopelor; lipsa inspecţiei tehnice periodice; dar şi pentru alte defecţiuni tehnice şi abateri prevăzute de legislaţia rutieră.

Pe parcursul acţiunii s-a urmărit verificarea stării tehnice a autovehiculelor; reducerea riscului de victimizare prin accidente rutiere produse pe fondul defecţiunilor tehnice, impunerea respectării normelor care reglementează circulaţia pe drumurile publice.

De asemenea, a fost reţinut un permis de conducere pentru conducerea unui vehicul cu deficienţe periculoase la mecanismul de direcţie şi au fost retrase 31 de certificate de înmatriculare pentru defecţiuni tehnice majore şi lipsa inspecţiei tehnice periodice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.