Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

E oficial! Nicolae Robu va fi candidatul PNL la Primăria Timișoara: E mai smerit!

Tion
Nicolae Robu

Preşedintele filialei judeţene PNL Timiş, Alin Nica, a declarat, luni, că fostul lider al organizaţiei şi primar al Timişoarei, Nicolae Robu, va fi mai mult ca sigur candidatul liberalilor în alegerile locale de anul viitor pentru Primăria Timişoarei, "pentru a-şi duce mai departe proiectele pe care le-a iniţiat pentru oraş şi pe care administraţia Fritz le-a abandonat sau le-a ratat".

Alin Nica a declarat că simte că Nicolae Robu "s-a smerit" şi-a asumat eşecul alegerilor din 2020 şi a învăţat din acesta, renunţând la aparenta aroganţă în relaţia cu cetăţenii.

"Am simţit că domnul Robu este mai smerit, a învăţat şi îşi asumă că eşecul din 2020 s-a datorat în primul rând unei aparente aroganţe pe care a manifestat-o în raport cu cetăţenii, pe faptul că nu şi-a făcut campanie şi pentru că nu a mobilizat partidul. L-am simţit determinat şi hotărât să scape Timişoara de această administraţie ineficientă şi să îşi termine proiectele. Vă asigur că domnul Robu este cu zeci de clase peste ce avem acum la Timişoara", a declarat Alin Nica, într-o conferinţă de presă.

Preşedintele PNL Timiş a subliniat că desemnarea lui Nicolae Robu candidat pentru alegerile din 2024 este doar o formalitate, urmând să mai primească validarea în Biroul Politic Judeţean.

Orientarea liberalilor timişeni spre susţinerea lui Nicolae Robu a fost explicată de Alin Nica prin faptul că toate sondajele l-au indicat pe fostul edil cu cele mai mari şanse de a câştiga Primăria Municipiului Timişoara în 2024, iar pentru partid primează ca interes recucerirea fotoliului de primar al reşedinţei de judeţ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.