Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

E scandal național: PNL anunță că intrarea în plată a pensiilor speciale pentru aleșii locali se amână

news.ro
Ionut Stroe

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat miercuri, despre pensiile speciale ale aleşilor locali, că în dese rânduri au amânat aplicarea acestei decizii, iar în actualul context politic, probabil că această decizie va fi menţinută, scrie News.ro.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe a fost întrebat într-o conferinţă de presă care este decizia partidului în privinţa pensiilor aleşilor locali.

”Ştiţi bine că în dese rânduri am amânat aplicarea acestei decizii, în actualul context politic, probabil că această decizie va fi menţinută. Lucrul acesta se poate face prin proiect legislativ, dacă Guvernul doreşte”, a spus Ionuţ Stroe, precizând că Execitivul poate proroga şi iniţia proiecte.

Ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea a declarat că Ministerul Muncii ar trebui să răspundă dacă pensiile speciale ale aleşilor locali vor intra în plată sau vor fi prorogate încă un an.

”Cred că este o întrebare la care va trebui să răspundă MInisterul Muncii, nu am astfel de informaţii. Cred că ministerul Muncii ar trebui să dea un astfel de răspuns”, a precizat Verştea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.