Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

E scandal URIAȘ între actori în urma protestelor: 'Un actor PSD-ist e ori un lingău atârnător la fleicile de partid conducător, ori e orb, ori doar prost!'

Inquam Photos / George Calin
proteste actori rebengiuc

Actorul Marius Florea Vizante i-a răspuns colegului său de breaslă Vladimir Găitan, care i-a criticat pe cei care contestă prin proteste actuala guvernare.

Citește și: Proteste anunțate față de modificările legislației prin OUG: lanţ uman între Universitate și sediul DNA

„Protestele actorilor sau Rebe versus Duțu. Actorul ca și mașinistul, luministul sau... măcelarul e și el cetățean și are dreptul fundamental de a-și exprima nemulțumirile. El, actorul-cetățean, are dreptul fundamental de a avea sau nu opțiuni politice. Eu cred că un PSD-ist nu e mai puțin actor decât un USR-ist sau PLUS-ist sau decât un apatrid.

În schimb un actor PSD-ist e ori un lingău atârnător la fleicile de partid conducător, ori e orb, ori doar prost! A nu recunoaște că țării îi e rău, că e subdezvoltare, injustiție, incultură, mitocănie, sărăcie, boală, ură și prostie multă în ea, e dovada că PSD-istul actor nu e un bun cetățean.

Vă respect Domnule Găitan, nenea Duțu, mi-ați fost un excelent coleg și sfătuitor, dar cred cu tărie că de data asta nu sunteți un bun cetățean și mai cred că trebuie să ne spuneți din care categorie (dintre cele trei de mai sus) faceți parte. Eu, sincer, sper să fie cea de a doua!”, a precizat Marius Florea Vizante pe Facebook.

Citește și: Adrian Năstase își dorește să fie decorat de Klaus Iohannis: 'Mă gândesc că este posibil'

La această postare a comentat și regizorul Stere Gulea: „Marius,legat de interventia lui Gaitan la Antena 3:ceea ce mă întristează pe mine,deși este cu totul nedemn să vorbești așa despre colegi,este faptul că el pur și simplu l-a denunțat pe Tudor Chirilă,prin asta mi-a arătat cât de simplu se reîntorc reflexele din comunism,sunt in noi,și cum sunt activate conditiile ies la suprafață. Ăsta-i răul cel mai mare pe care il face României acest nemernic de Dragnea:scoate din oameni ce este mai rău.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.