Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EBay, Stripe şi Mastercard se retrag din proiectul Libra, urmând exemplul Paypal

Vox
Libra

Eforturile Facebook de a lansa o monedă digitală globală numită Libra au suferit vineri mai multe lovituri, Ebay, Stripe şi Mastercard anunţând că se retrag din proiectul Libra Association, urmând exemplul Paypal, transmite Reuters preluat de news.ro

Paypal a anunţat în urmă cu o săptămână că se retrage din Libra Association.

”Avem un mare respect pentru viziunea Libra Association; cu toate acestea, EBay a luat decizia de a nu continua ca membru fondator”, a anunţat Ebay într-un comunicat.

Libra Association a confirmat retragerea EBay şi Stripe. Retragerea Mastercard a fost anunţată prima oară de publicaţia Wall Street Journal.

Facebook a anunţat planurile de a lansa o monedă digitală în iunie 2020, în parteneriat cu alţi membri ai Libra Association, dar proiectul a întâmpinat rapid opoziţia autorităţilor de reglementare din întreaga lume.

Franţa şi Germania au anunţat luna trecută că vor bloca funcţionarea Libra în Europa şi au susţinut în schimb dezvoltarea unei criptomonede publice.

”Aşteptăm cu nerăbdare reuniunea inaugurală a Consiliului Libra Association, peste numai trei zile, şi anunţarea membrilor iniţiali ai Libra Association”, a declarat Dante Disparte, director pentru politici şi comunicare al Libra Association.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.