Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ecaterina Andronescu, prima reacție după constatarea EPIDEMIEI de GRIPĂ: Unde e cazul, se pot preda cursuri. Decide inspectorul și direcția sanitară

antena3.ro
andronescu

Ministrul Educatiei sustine, dupa constatarea epidemiei de gripa, ca inspectoratele scolare impreuna cu directiile sanitare decid daca se suspenda sau nu cursurile din cauza virusului.

"Noi, in acest moment, trimitem la toate inspectoratele teritoriale. Unde e cazul se pot preda cursurile, decide inspectoratul cu directia sanitara. Ma asteptam la un absenteism mai mare. Ieri au fost, la nivel national,peste 500 de absente. La două milioane de elevi nu e o problema, zic eu", a declarat Ecaterina Andronescu, la Digi24.

Citeste si Procurorii CSM au avizat propunerea conducerii DNA - Magistrații Ciprian Man și Cristian Ardelean, revocați

Ministrul a precizat că dotarea scolilor cu sapun este responsabilitatea autoritatilor locale, a directorului unitatilor, mentionand ca responsabilitatea apartine si parintilor.

"Inspectorul școlar de la București, inspectorul școlar general, doamna profesor Neacșu, când ne-a raportat situația, cu asta a început: în toate școlile avem apă și săpun. Cred că responsabilitatea e a directorului de școală, a profesorilor de acolo, a autorităților locale", a completat ministrul Educației.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.