Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ecaterina Andronescu a găsit cauza eșecului PSD, în 26 mai: mesaj de pe scena Congresului

Inquam Photos / Octav Ganea
ecaterina andronescu

Candidat la șefia PSD, senatorul Ecaterina Andronescu, susține că opoziția a reușit mult mai bine să folosească noile tehnologii și au răspândit fake news. Ea a explicat că PSD ar fi trebuit să explice oamenilor că doresc să stopeze abuzurile, nu să-l salveze pe Liviu Dragnea.

”Trebuie să vedem de ce am greșit, cu ce am greșit, ce i-a determinat pe oameni să nu ne voteze.

Ce i-a îndepărtat pe oameni? Faptul că noi n-am știut să stopăm ceea ce opoziția a făcut la cel mai înalt nivel: n-am știut să contracarăm știrile false. Poate n-am știut să folosim tehnologia și de aceea ei au răspândit aceste fake news.

Poate ar trebui să le explicăm oameni că noi am vrut modificări în justiție pentru a stopa abuzurile, nu pentru a ne salva liderul de partid. Noi trebuie să comunicăm asta oamenilor și de aceea mă întreb: unde este infrastructura de comunicare a PSD? Unde sunt specialiștii care ne-ar fi putut ajuta să explicăm asta oamenilor? (...) Următoarele alegeri vor avea ceva în plus față de alegerile pe care noi le-am câștigat până acum cu multă atenție: tehnologia. Această lume a mediului online are căi nevăzute prin care se duc către populație mesaje incorecte. Noi trebuie să ne adaptăm și să avem o rețea online care să ne permită să contracarăm opoziția ”, a spus Ecaterina Andronescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.