Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ecaterina Andronescu, atac la Liviu Dragnea: Nu poate decide un singur om!

Ecaterina Andronescu

Senatorul Ecaterina Andronescu candidează la funcția de președinte executiv al PSD și arată că la o astfel de competiție ”nu poate decide un singur om” cine candidează și cine nu. Andronescu a explicat că în cadrul Congresului va vorbi despre temele profunde, dar și despre pierderea electoratului de către PSD.

”Nu poate decide un singur om cine poate candida și cine nu, de aceea m-am bucurat foarte tare că au fost aprobate, astăzi, toate candidaturile la acest Congres al PSD.

Mi-aș dori să nu există perturbații pentru că astăzi s-a spus chiar și pe un post de televiziune că cei care primesc buletinele de vot le primesc deja votate. Nu cred că se poate merge atât de departe. Îmi doresc un vot corect și dacă ne considerăm un partid democratic, nu avem cum să facem rabat de la principiile pentru care ne-am unit sub această cupolă a PSD-ului.

Mâine o să fac referire la poziția PSD-ului în cadrul PES și la ce ar trebui să facem noi pentru oameni. De o bună bucată de vreme vorbim prea mult despre alte lucruri și mai puțin despre temele profunde. Mi-aș dori să vorbim despre ceea ce ar trebui să facem în Educație, despre ceea ce avem de făcut în Sănătate, pentru că de multe ori se vorbește despre

Dacă în anul 2000 aveam circa patru milioane de oameni care ne votau, iar în 2016 am mai avut circa 3,2 milioane de oameni. Sigur, a fost cel mai mare procent, dar noi trebuie să ne creștem electoratul și să îl concervăm”, a declarat Ecaterina Andronescu, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.