Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ecaterina Andronescu, DEZVĂLUIRI despre întâlnirea cu Ion Țiriac și Nadia Comăneci/ Anunțul ministrului privind cluburile școlare sportive

antena3.ro
andronescu

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, sustine că în cadrul întâlnirii cu Nadia Comaneci si Ion Tiriac s-a discutat despre încurajarea sportului in rândul in rândul copiilor. Andronescu sustine ca se ia in calcul regândirea cluburilor sportive școlare.

Citeste si Ludovic Orban, CRITICAT de un europarlamentar: Sunt femei politician, astăzi colege de partid cu el, care au căzut victimele comportamentului său suburban

"A fost o intalnire despre sportul scolar. Nu avem cum sa fim fericiti când ne uitam la competitii internationale si vedem ca luam tot mai putine premii. Pe acest subiect am discutat cu acesti doi mari sportivi, cum sa face sa incurajam sportul. Au avut un mesaj de ingrijorare. Trebuie sa facem ceva. Noi avem la minister in vedere sa incercam sa regândim cluburile sportive scolare, sa le specializam pe domenii sportive, poate vom reusi sa obtinem rezultate mai bune. Ministerul Educatiei nu are resurse dinanciare pentru constructia acestor gradinite, de aceea se vor face probabil cu ajutorul agentilor privati. Pentru mine a fost o imensa onoare ca doi sportivi uriasi se intereseaza de un subicte atat de importnt. S-ar putea sa fie avut discutii si cu ministrul Tineretului, nu stiu", a declarat Ecaterina Andronescu, la Antena 3.

Darius Valcov a declarat ca a avut o discutie cu Ion Tiriac privind anumite masuri din OUG fiscala.

De anul viitor, organizațiile, ONG-uri sau fundații, care vor să înființeze grădinițe cu program sportiv pot obține un ajutor de stat de 500.000 de euro, dacă grădinița are 5.000 de metri pătrați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.