Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ecaterina Andronescu joacă la RUPERE în Congres: candidează la o funcție înaltă în PSD

andronescu

Senatorul Ecaterina Andronescu își pregătește o candidatură la cel mai înalt nivel din PSD. Ea susține că ia în calcul o candidatură pentru funcțiile de președinte executiv sau secretar general al PSD.

Citește și: Haos general în PSD, în spatele uşilor închise. Cum se anihilează reciproc taberele din partid

"În comitetul executiv s-a stabilit că organizaţia din care face parte candidatul face o recomandare pentru poziţia de vicepreşedinte regional, nu s-a stabilit nimic în legatura cu preşedinte executiv şi, respectiv, cu secretarul general şi aş fi vrut să clarific aceste lucruri. Dl. secretar Neacşu confirmă ca s-ar fi discutat, dar eu am fost foarte atentă şi acest lucru nu s-a discutat. Am intrebat dacă în situiaţia în care se depune candidatura fără această recomandare se ia în calcul sau nu, raspunsul a fost ca da, se ia in calcul.", a spus Ecaterina Andronescu, la Realitatea.

Întrebată dacă interesul faţă de procedura de nominalizare înseamnă că va candida, Ecaterina Andronescu a declarat că se gândeşte foarte serios şi joi, ultima zi în care se pot depune candidaturile, va anunţa acest lucru.

Ecaterina Andronescu este într-un război mocnit cu Liviu Dragnea. Ea a încercat să candideze în Comitetul Executiv în care s-a ales premierul PSD, dar a fost ”rugată” să se retragă. Ulterior, Andronescu a fost ”sărită” și la funcția de ministru al Educației, dar a pierdut și funcția președinte al Comisiei de Educație din Senat.

Cel mai probabil, la Congres, Ecaterina Andronescu ar putea să candideze pentru funcția de președinte executiv și, aproape sigur, nu va avea sprijinul lui Liviu Dragnea, însă ar putea avea sprijin masiv în rândul liderilor PSD din țară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.