Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ecaterina Andronescu vorbește despre oamenii din spatele protestelor: Transmit ideea că România este neguvernabilă

Inquam Photos / Octav Ganea
ecaterina andronescu

Ecaterina Andronescu, senator PSD și vicepreședinte al partidului, a declarat la Digi24 că protestele de sâmbătă din București și din țară strică imaginea României în afară și acreditează ideea că România este o țară instabilă și neguvernabilă. Andronescu denunță acțiunile unor primari care ar fi asigurat transportul unor persoane spre Capitală pentru a protesta.

Vezi și: Ești încăpățânat? Cum te-ar putea ajuta acest ‘defect’ să trăiești mai mult

„Nu sunt din categoria celor care ar aplauda sau ar susține, sau nu s-ar bate cu toate resursele de care dispune împotriva celor corupți. Avem instituții în statul acesta. Vom avea în continuare legi care nu îi vor împiedica pe cei din aceste instituții să îi ancheteze pe bază pe probe pe corupți.

Ce mă îngrijorează în aceste demonstrații nu e faptul că oamenii au ieșit în stradă. E dreptul lor de a protesta față de lucruile care îi nemulțumesc. Dacă aceste demonstrații generează instabilitatea țării, dacă ele transmit un mesaj în afară că România este într-o țară neguvernabilă, atunci trebuie să își asume repsonsabilitatea toți cei care poate din spate i-au îndemnat să iasă.

De ce fac această precizare? Pentru că pot să vă transmit mesajele care spun că unii primari, vă dau exemplu un mesaj primit de cineva din Roman, au plătit transportul celor care au ieșit în stradă. Dacă ies pentru că sunt nemultțumiți este dreptul lor constituțional și trebuie să îi respectăm.

Dacă cineva vrea să arate că România este o țară neguvernabilă, trebuie să își asume responsalibitatea”, a declarat Ecaterina Andronescu.

Vezi și: Simona Halep scrie istorie! Cum trebuie să se recupereze după recordul de la Australian Open

Vicepreședinte PSD a susținut că majoritatea parlamentară va respecta decizia CCR în privința legilor justiției, adăugând că își dorește o justiție independentă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.