Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa de hochei SC Miercurea Ciuc, deţinătoarea titlului, nu s-a prezentat la meciul cu ASC Corona Braşov, pentru că a rămas fără jucători disponibili

www.antena3.ro
nationala hochei imn secuiesc

SC Miercurea Ciuc, deţinătoarea titlului, nu s-a prezentat la meciul programat joi seara pe Patinoarul Olimpic din Braşov cu echipa locală ASC Corona Braşov, în Campionatul Naţional de hochei pe gheaţă, şi va pierde partida la ''masa verde'', relatează agerpres.ro.

citește și: Rareș Bogdan, dezvăluire explozivă! Cum a încasat Liviu Dragnea marea lovitură

''Ciucanii ceruseră reprogramarea meciului cu Corona, motivând că au mai mulţi jucători accidentaţi, situaţie cu care Corona nu a fost de acord. Astfel, la ora meciului, 18,30, echipa Braşovului a ieşit pe gheaţă, arbitrii şi-au făcut şi ei apariţia şi au fluierat startul meciului. Apoi, după 15 minute de aşteptare, au fluierat din nou, de data aceasta finalul partidei, câştigată de Corona, cu 5-0, la ,,masa verde'. În afara pierderii meciului cu 5-0, echipa din Miercurea Ciuc va fi sancţionată cu 5.000 de lei amendă şi cu o penalizare de 3 puncte'', potrivit site-ului vicecampioanei.

Preşedintele secţiei de hochei de la Corona, Emilian Cernica, a afirmat că este o premieră în sportul cu pucul din Braşov şi a afirmat că situaţia a fost gestionată ''prost'' de clubul harghitean.

''Este pentru prima data când se întâmplă aşa ceva la Braşov. Din punctul meu de vedere, situaţia a fost prost gestionată de clubul din Miercurea Ciuc. Părerea mea este că puteau să trimită altă echipă, decât să piardă meciul cu 5-0 şi să fie penalizat şi amendat. În altă ordine de idei, nici nu îmi imaginez că am fi putut amâna meciul, pentru că este vorba de sport, în care cel mai bun triumfă. O situaţie asemănătoare am avut noi în februarie, când am avut cel puţin 3 accidentaţi. Ştiu că am purtat o discuţie la vremea aia, cu conducerea echipei din Miercurea Ciuc, dar nimic mai mult. Nu a fost vorba de nicio amânare şi nici nu era normal aşa ceva, pentru că este vorba despre sport. Din punctul meu de vedere, şi voi prezenta asta în primul Birou Federal, nu mi se pare corect ca, în Campionatul Naţional de seniori, un club care este finanţat de la Ministerul Sporturilor să îşi permită să nu se prezinte la un meci!'' a declarat Emilian Cernica.

SC Miercurea Ciuc ocupă în continuare primul loc, cu 55 puncte (22 jocuri), urmată de ASC Corona Braşov, 53 puncte (20 j), CSM Galaţi, 31 p (11 j), ACSH Gheorgheni, 26 p (18 j), CSA Steaua Bucureşti, 14 p (21 j), CSHC Marton Aron, 0 p (14 j), Sportul Studenţesc, 0 p (16 j).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.