Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa feminină de volei CS Dinamo Bucureşti s-a retras din Cupa Challenge şi a pierdut la 'masa verde' (0-3) ambele partide

mikasa.ro
minge de volei

Echipa feminină de volei CS Dinamo Bucureşti s-a retras din Cupa Challenge şi a pierdut la ''masa verde'' (0-3) ambele partide din şaisprezecimile de finală cu formaţia portugheză AJM FC do Porto, din cauza COVID-19, potrivit site-ului Confederaţiei Europene de Volei, potrivit Agerpres.

Citește și: Blocaj în Guvern! Violeta Alexandru s-ar fi izolat cu tot cu ștampila de la minister! Adrese oficiale zac pe birouri

În weekend, Dinamo a participat la al treilea turneu al Diviziei A1, în Sala Dinamo, dar a abordat partidele cu un lot decimat de coronavirus.

La primul meci (cu U NTT Data Cluj-Napoca), Dinamo a avut disponibile doar patru senioare, Nneka Onyejekwe, Maria Karakaşeva, Ana Marisa Radu şi Irina Kosinski (ultimele două, la numai 19 ani), echipa fiind completată cu cinci junioare, Paula Partnoi, Sabina Hantău, Daria Andronache, Nadia Alexandra Staicu şi Alexandra Ion.

În al doilea meci, cu CSU Belor Galaţi (2-3), Dinamo a putut-o folosi şi pe Eli Uattara, revenit direct din izolare, potrivit site-ului clubului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.