Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa lui Eric Bicfalvi s-a calificat în finala Cupei Rusiei - În ultimul act Ural o va înfrunta pe Lokomotiv Moscova

www.prosport.ro
Eric Bicfalvi Ural

Ural, echipa lui Eric Bicfalvi (31 de ani), s-a calificat în finala Cupei Rusiei, după ce a remizat, miercuri seară, cu Arsenal Tula, scor 2-2 (3-2, la general), în returul penultimului act potrivit mediafax.

Bicfalvi a fost titular şi a punctat pentru echipa sa după doar 45 de secunde de la primul fluier. Românul a interceptat un balon la marginea careului şi a tras în forţă, printre picioarele portarului advers. Fostul jucător de la FCSB şi Dinamo a avut o contribuţie importantă şi la golul secund al echipei sale, din minutul 24. Acesta a provocat un henţ al unui adversar în interiorul careului, iar arbitrul a dictat penalty după intervenţia VAR. El Kabir a înscris, după ce portarul Nigmatullin a respins iniţial.

Bicfalvi s-a transformat rapid în personaj negativ, fiind eliminat direct după 34 de minute, în urma unui fault dur. Astfel, mijlocaşul român ratează ultimul act al Cupei Rusiei. Arsenal Tula a egalat în repriza secundă, prin autogolul lui Haroyan (58') şi reuşita lui Mirzov (67'), însă a fost insuficient.

În ultimul act, Ural o va înfrunta pe Lokomotiv Moscova, cea care a trecut în semifinale de Rostov, scor 4-2, la general. Va fi o reeditare a finalei Cupei Rusiei din sezonul 2016/2017, când formaţia din Capitala Rusiei s-a impus, 2-0.

În acest sezon, Bicfalvi a fost folosit în 30 de meciuri, în toate competiţiile, şi a reuşit opt goluri şi două pase decisive. Cota românului, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt, este de 3 milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.