Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, se întărește cu Markus Berg, cel mai prolific atacant din Superliga elenă

www.prosport.ro
Răzvan Lucescu

Echipa lui Răzvan Lucescu nu se joacă! PAOK Salonic e foarte aproape să îl piardă pe golgheterul Aleksandar Prijovic, cel a cărui clauză de reziliere a fost activată de Al-Ittihad, însă liderul Greciei nu a stat mult pe gânduri.

Citește și: S-a aflat! Câți bani a încasat statul din taxa clawback în doar câteva luni

Presa din Salonic anunţă transferul lui Markus Berg la PAOK, unul dintre cei mai prolifici atacanţi care au trecut prin Superliga elenă în ultimii ani. Fost jucător la Panathinaikos, Berg (32 de ani) joacă de un sezon şi jumătate la Al-Ain, în Emiratele Arabe Unite, acolo unde a plecat din pricina problemelor financiare grave cu care se confrunta fostul său club. CV-ul lui Berg este însă unul cu adevărat impresionant. Doar în ultimele cinci sezoane, Berg a înscris 116 goluri în toate competiţiile pentru Panathinaikos şi Al-Ain. Suedezul nu şi-a ieşit deloc din formă după transferul în Emirate, acolo unde în acest sezon are 12 goluri în 15 partide.

Presa din Grecia anticipează faptul că aducerea lui Berg este foarte aproape de a fi materializată în cazul în care, în următoarele zile, Prijovic va accepta oferta uriaşă venită de la Al-Ittihad. În aceste condiţii, patronul rus al lui Lucescu este dispus să accepte şi pretenţiile lui Berg, un salariu de 2 milioane de euro pe sezon, sumă care l-ar plasa pe suedez pe primul loc în topul celor mai bine plătiţi fotbalişti ai lui PAOK Salonic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.