Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa masculină a României la baschet a fost învinsă în finala FIBA 3x3 U23 Nations League

Britannica.com
baschet

Selecţionata masculină de baschet a României a fost învinsă de Polonia cu 21-17, sâmbătă, în finala circuitului mondial de tineret, FIBA 3x3 U23 Nations League, găzduită de Sala Unirii din Palatul Parlamentului din Bucureşti, arată Agerpres.

Tricolorii (Daniel Mâinea, Cristian Mâinea, Alexandru Coconea şi Christian Chiţu) au fost învinşi vineri de Rusia cu 20-17, dar au câştigat apoi cu Egiptul, scor 21-14. Sâmbătă, în ultimul meci din grupă, România a învins Lituania U21 cu 20-9, pentru ca în semifinale să se impună în faţa echipei U23 a Lituaniei, cu 21-16.

Echipa feminină U23 a României (Carla Popescu, Alina Podar, Maria Militaru şi Nicolett Orban) a pierdut toate cele trei partide in grupă, 15-21 cu Lituania şi 12-22 cu Olanda, vineri, şi 14-20 cu Polonia, sâmbătă.

Finala feminină a fost câştigată de Franţa, care a dispus de Olanda cu 21-7.

Sâmbătă seara vor intra în competiţie şi cele opt echipe naţionale de senioare, în FIBA 3x3 Women's Series Final 2021. România va evolua în cadrul Grupei A, în formula Ancuţa Stoenescu, Anca Şipoş, Florina Stănici şi Bianca Fota, urmând să evolueze contra Germaniei (ora 19:20), Canadei (ora 20:20) şi Rusiei (duminică, ora 18:15). Primele două clasate vor accede în faza meciurilor eliminatorii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.