Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Edi Iordănescu a semnat cu FCSB: Gigi Becali anunță că ’nu se mai bagă la echipă’ - ’Da, tată, Edi a semnat! Miercuri, la 10:00, îl voi prezenta jucătorilor’

Telekomsport
Edward Iordănescu

Edi Iordănescu va fi antrenorul echipei FCSB. Surse confirmă faptul că tehnicianul a ajuns la o înțelegere verbală cu patronul Gigi Becali. Proprietarul FCSB a anunțat că „nu se mai bagă la echipă”, anunță mediafax.ro.

Potrivit surselor, Edi Iordănescu a negociat cu Gigi Becali și i-a cerut acestuia să includă în contract mai multe clauze, inclusiv una privind rezilierea contractului și acordarea de despăgubiri dacă patronul intervine la echipă.

”Da, tată, Edi a semnat! Este noul antrenor de la FCSB. Miercuri, la 10:00, îl voi prezenta jucătorilor”, a spus Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Se pare că Gigi Becali a acceptat solicitările, iar contractul urmează să fie semnat miercuri. Dacă părțile nu se răzgândesc, tot miercuri, Iordănescu ar putea conduce primul antrenament la formația bucureșteană.

Edi Iordănescu a fost antrenorul echipei CFR Cluj până la finalul campionatului trecut atunci când a câștigat trofeul de campion al României. În trecut, Iordănescu a mai antrenat formațiile FC Vaslui, Pandurii Tg.Jiu, Astra Giurgiu și Gaz Metan Mediaș. De asemenea, a antrenată echipa ȚSKA Sofia din Bulgaria.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.