Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Edil PSD, profeţie înfiorătoare pentru PP-DD

sigla-psd-ppdd

Social-democraţii vor să înghită de tot partidul lui Dan Diaconescu. Un pas important în această direcţie ar urma să fie făcut odată cu adoptarea ordonanţei de urgenţă care le permite primarilor să părăsească partidul din partea căruia au fost aleşi, fără să-şi piardă mandatul.

Strategia PSD reiese din declaraţiile viceprimarului PSD al Timişoarei, Traian Stoia. „PP-DD e partid? Staţi să vedeţi în momentul în care se va face chestia aceea cu primarii… PP-DD dispare. Sunt convins. Primarii lor vor migra masiv către PSD, pe urmă mai vedem…”, a declarat Stoia, citat de debanat.ro.

Declaraţia de luni a edilului social-democrat ar putea explica o altă declaraţie a acestuia, făcută în cadrul unui interviu pentru stiripesurse.ro, pe 31 iulie. Ameninţat cu demiterea, în urma unei posibile repoziţionări a PP-DD în Consiliul Local Timişoara, Stoia s-a declarat liniştit, pentru că, până în toamnă, consilierii PP-DD ar putea „să nu mai fie în consiliul local, ca prezenţă fizică”. Cu un PP-DD înghiţit de PSD, consilierii „ostili” ar putea fi excluşi.

Vezi şi: AUDIO – Dialog incredibil! Ameninţări grave între PSD şi PP-DD

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.