Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ședință la PSD după condamnarea lui Dragnea - Lider PSD trasează direcții premierului: 'Dăncilă are sarcina să organizeze un congres'

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

Rodica Nassar, lider PSD Sector 2, a declarat că Viorica Dăncilă trebuie să organizeze, conform statutului, un congres pentru a alege conducerea, după condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani și 6 luni de închisoare.

"Avem un statut care spune clar ceva și avem această capacitate", a declarat Eugen Teodorovici, ministrul de Finanțe, întrebat ce se întâmplă după condamnarea lui Liviu Dragnea, conform Mediafax.

Spania, singura țară mare din UE în care socialiștii au câștigat alegerile europarlamentare: 'Este o mândrie pentru noi'

"Este un moment delicat, este motivul pentru care ne reunim să găsim o soluție. Cred că va ieși bine PSD. Doamna Dăncilă, conform statutului, în calitatea de președinte executiv, are sarcina să organizeze un congres. Este vorba despre o conducere colectivă în PSD", a declarat și Rodica Nassar, lider PSD Sector 2.

Liderii PSD și mai mulți miniștri se reunesc, la ora transmiterii știrii, în ședință de urgență, după ce Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la trei ani și șase luni în dasarul angajărilor fictive. Potrivit unor surse din PSD Viorica Dăncilă va prelua șefia partidului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.