Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Edin Terzic este noul director tehnic al clubului Borussia Dortmund

www.goal.com
Aubameyang Borussia Dortmund

Edin Terzic, care a antrenat cu succes echipa Borussia Dormund în a doua jumătate a sezonului 2020-2021, a fost numit director tehnic al clubului, a anunţat marţi gruparea din Bundesliga, potrivit presei internaţionale.

Lucien Favre a fost înlocuit în decembrie pe banca tehnică a Borussiei de Edin Terzic, fostul său secund. Sub conducerea acestuia, formaţia a încheiat campionatul pe locul 3 şi a câştigat Cupa Germaniei după o finală cu RB Leipzig.

Terzic ar fi putut face parte din staff-ul noului antrenor al lui Dortmund, Marco Rose, însă a preferat rolul de director tehnic, post creat special pentru el. Terzic, ce are dublă cetăţenie, germană şi croată, a semnat un contract valabil până în 2025.

"În linii mari, voi fi adjunctul lui Michael Zorc (directorul sportiv - n. r.) şi al lui Sebastian Kehl (managerul grupului profesionist - n. r.)", a explicat Terzic, care-i va consilia pe şefii clubului în ce priveşte chestiunile sportive şi va juca un rol în ce priveşte împrumuturile şi transferurile de jucători.

Terzic a recunoscut că a avut contacte cu alte cluburi. "Nu mi-am dorit deloc să plec de la Borussia Dortmund", a precizat el.

Dortmund a indicat luni că Sebastian Kehl îl va înlocui anul viitor pe Michael Zorc în funcţia de director sportiv, conform agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.