Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ședință crucială la Primăria Capitalei: Nicușor Dan anunță o primă rectificare bugetară

Inquam Photos - George Călin
Inquam Nicușor Dan primărie

Consiliul General al Municipiului Bucureşti se va reuni marţi, de la ora 16.00. Primarul general Nicuşor Dan a anunţat încă de săptămâna trecută că un punct pe ordinea de zi a şedinţei va fi rectificarea bugetară „pentru a putea plăti stimulentele destinate copiilor şi adulţilor cu dizabilităţi, nou-născuţilor, familiilor monoparentale, femeilor însărcinate şi cuplurilor înscrise în programul pentru fertilizare in vitro”. Despre alegerea lui Vlad Voiculescu ca viceprimar, Dan a spus că „angajamentul politic va fi respectat”, iar acest lucru va fi pus în practică după ce nu va mai exista niciun litigiu privind rezultatul alegerilor locale pentru Capitală.

Citește și: Noua HARTĂ politică a României - Rezultatele obţinute de partide în fiecare judeţ

„Am stabilit pentru ziua de 8 decembrie o şedinţă extraordinară a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, cu câteva puncte urgente pe ordinea de zi. Va fi vorba în primul rând despre rectificarea bugetară pentru a putea plăti stimulentele destinate copiilor şi adulţilor cu dizabilităţi, nou-născuţilor, familiilor monoparentale, femeilor însărcinate şi cuplurilor înscrise în programul pentru fertilizare in vitro”, a scris Nicuşor Dan joia trecută pe Facebook, informează News.ro.

Edilul a mai spus că vor fi luate decizii privind ajutorul financiar pentru instituţiile independente din domeniul artelor.

„În plus, vom lua decizii privind ajutorul financiar pentru instituţiile independente din domeniul artelor spectacolului şi vom solicita Ministerului Educaţiei şi Cercetării preluarea cluburilor sportive şcolare şi a cluburilor copiilor din Bucureşti. Va fi supusă de asemenea atenţiei CGMB propunerea eliminării taxei pentru turism în 2021”, a adăugat Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.