Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ședință de urgență la Primăria Capitalei: PSD nu participă în semn de protest

Nicușor Dan

O şedinţă de îndată a Consiliului General al Capitalei este programată pentru miercuri, la ora 14,00, pe ordinea de zi figurând două proiecte prin care Consiliul Local Sector 6 este împuternicit să încheie acorduri de parteneriat cu două ONG-uri.

Primul proiect de hotărâre vizează împuternicirea expresă a CL Sector 6, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, de a încheia un acord de parteneriat în vederea asocierii/cooperării cu Organizaţia Salvaţi Copiii în scopul realizării în comun a Programului privind înfiinţarea unui centru pilot de acordare a serviciile pluridisciplinare pentru copii, victime ale abuzului sexual, informează Agerpres. 

În baza celui de-al doilea proiect, Consiliului Local al Sectorului 6 este împuternicit să încheie un acord de parteneriat cu Asociaţia Centrul Rromilor "Amare Rromentza" în vederea realizării proiectului "Centrul Comunitar Integrat Giuleşti Sârbi", ce urmează a fi depus spre finanţare în cadrul apelului de proiecte "Creşterea incluziunii şi abilitarea romilor", finanţat prin intermediul Granturilor SEE şi Norvegiene 2014 - 2021.

PMB a informat că, în contextul situaţiei generate de răspândirea virusului SARS-CoV-2, lucrările şedinţei se vor desfăşura online.

Liderul grupului PSD din Consiliul General, Aurelian Bădulescu, a anunţat că social-democraţii nu vor participa la şedinţă, în semn de protest faţă de faptul că primarul general, Nicuşor Dan, ar fi "surd la nevoile Bucureştiului" şi "aude doar cererile preferaţilor săi".

"Ca de obicei, pe ordinea de zi sunt proiecte de parteneriat cu diverse asociaţii şi ONG-uri. De data aceasta, două la număr. Nu există niciun proiect pentru dezvoltarea oraşului nostru. Nimic despre Prelungirea Ghencea, Pasajul Doamna Ghica, consolidarea clădirilor cu risc seismic sau alte obiective. Grupul consilierilor generali PSD nu va participa la această şedinţă, în semn de protest. Nu suntem de acord cu acest mod de a face administraţie doar pentru prietenii lui Nicuşor, şi nu pentru oameni. Îi cerem primarului să vină cu măsuri şi proiecte în sprijinul oraşului", a scris Bădulescu pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.