Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Editura care i-a publicat cartea lui Klaus Iohannis îl acuză pe Tudorel Toader: 'A spus că nu au sală, dar nu e programat niciun eveniment'

Inquam Photos / Octav Ganea
tudorel toader

Editura Curtea Veche a anunțat marți că Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” a refuzat să găzduiască lansarea cărții „EU.RO – un dialog deschis despre Europa”, scrisă de Klaus Iohannis, motivând că pe 11 mai au loc o serie de evenimente, deși pe calendar nu este prevăzută organizarea vreunui eveniment.

Precizări cu privire la spațiul de desfășurare din Iași a lansării volumului „EU.RO” de Klaus Iohannis, în urma interesului manifestat de presă.

Citește și: Sorina Pintea, despre vaccinare! ‘Aşteptăm finalizarea acestor discuţii privind obligativitatea vaccinării şi aprobarea Legii vaccinării’

”În urma atenției din spațiul public privind cartea „EU.RO – un dialog deschis despre Europa”, precum și nevoia de a extinde seria dezbaterilor pe teme europene și în alte orașe din țară, Curtea Veche Publishing și-a propus inițial ca lansarea din Iași să aibă loc în Aula Magna „Mihai Eminescu” a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, cea mai veche instituție de învățământ superior, unde există o tradiție a lansărilor de carte”, a anunțat editura Curtea Veche într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, în data de 2 mai, Curtea Veche Publishing a adresat o solicitare către Rectorul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Tudorel Toader, prin care era propusă găzduirea lansării cărții „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa” și a unei dezbateri pe teme europene pe data de 11 mai a.c., în Aula Magna „Mihai Eminescu” a Universității „Alexandru Ioan Cuza”.

Citește și: Șoc total! Un cunoscut om de afaceri a fost reținut, după ce și-ar fi omorât bunica

”Solicitarea editurii Curtea Veche era însoțită de un desfășurător complet al evenimentului. În data de 3 mai a.c., Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” a comunicat refuzul de a găzdui lansarea de carte și dezbaterea pe teme europene, motivând că în ziua respectiva, în intervalul orar 7.00 -21.00, au loc o serie de evenimente. Conform calendarului de evenimente disponibil pe pagina de internet a Universității „Alexandru Ioan Cuza”, în data de 11 mai a.c., în Aula Magna Mihai Eminescu nu este prevăzută organizarea vreunui eveniment”, se mai arată în comunicat.

Citește și: Olguța Vasilescu intră la rupere! Cum a băgat bani în buzunarele românilor: Cele mai mari din ultimii 30 de ani .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.