Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Editura Nemira lansează cel mai nou roman al lui Stephen King

news.ro
Stephen King

Cel mai nou roman al lui Stephen King, "Institutul", va fi lansat în imprintul Armada powered by Nemira, în traducerea Ruxandrei Toma. O poveste care aminteşte de magistralul "IT", în care supranaturalul şi ştiinţa se apropie înspăimântător de mult potrivit news.ro.

Titlul este disponibil cu precomandă, la preţul de 47,99 de lei. Livrarea se va face începând cu 23 aprilie 2020.

La miezul nopţii, într-o casă de pe o stradă liniştită din suburbiile oraşului Minneapolis, părinţii lui Luke Ellis sunt omorâţi şi el e aruncat într-o maşină. Totul, în mai puţin de două minute. Luke se trezeşte la Institut, într-o cameră foarte asemănătoare cu cea din casa lui, însă fără ferestre. Dincolo de uşi sunt alte uşi. Dincolo de uşi sunt alţi copii cu talente speciale, care au ajuns acolo la fel ca el. În această instituţie sinistră, directorul vrea să extragă din copii puterile lor supranaturale. Dacă ei sunt cuminţi, primesc dulciuri, iar dacă nu, pedeapsa e brutală. Pe măsură ce tot mai mulţi dispar, Luke devine disperat să evadeze. Dar nimeni nu a scăpat vreodată din Institut.

Citește și: Rareș Bogdan a explodat, după decizia Guvernului: Dacă tot au venit acasă, să îi păstrăm și să dezvoltăm agricultura românească

"King ne uimeşte acum cu cea mai înspăimântătoare poveste despre copii care se confruntă cu răul de la IT încoace. Intrând în mintea personajelor-copii, King transmite ameninţarea şi intimitatea fricii cu o intensitate extraordinară", scrie Publishers Weekly.

"Cum ajunge o fiinţă umană să privească abuzul copiilor mai întâi ca pe un rău necesar, apoi ca pe o rutină? King ridică această problemă cu relevanţă politică de neocolit pentru lumea de azi", potrivit The New York Times.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.