Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Edward Iordănescu a răbufnit și amenință jucătorii FCSB: Vor plăti cu toții! Nu accept așa ceva, nu tolerez!

adevarul.ro
Edi Iordănescu

Antrenorul FCSB, Edward Iordănescu, şi-a criticat dur jucătorii după meciul de cupă cu CS Hunedoara din Liga a II-a, precizând că-i va amenda pentru faptul că au fost egalaţi după ce au condus cu 3-0.

"E o calificare şi rămâne o calificare, însă lucrurile nu s-au desfăşurat aşa cum mi-aş fi dorit. Aş împărţi jocul în două momente, până în minutul 60 şi după minutul 60. Până în minutul 60 am arătat că putem fi competitivi, putem fi concentraţi, putem fi responsabili, am arătat că facem ceea ce trebuie şi că putem să fim maturi şi eficienţi în joc. După minutul 60, am ieşit rampă cu o mentalitate pe care eu nu o am mai văzut-o, pe care nu pot să o diger şi nu pot să o accept. Este impardonabil! Chiar dacă mărturisesc că am văzut cinci meciuri ale adversarului şi mi se pare o echipă bună, care va fi în Liga a II-a, o echipă bună de Liga a II-a, cu 3-4 jucători care au fost în prima ligă, dar asta nu scuză cu nimic. Ce s-a întâmplat azi, va costa, pentru că echipa va suporta, vor plăti cu toţii, eu nu accept aşa ceva şi nu tolerez. Nu am explicaţii. Când ai 3-0 cu  echipă care este în momentul de faţă în eşalonul al treilea... În minutul 60, dacă îţi pleacă antrenorul de pe bancă, trebuie să ai maturitatea şi responsabilitatea să securizezi rezultatul. Este adevărat că în final au spălat un pic din situaţie, dar pentru mine lucrurile sunt clare şi nu vor rămâne aşa. (n.r. - cum vor plăti jucătorii) Sunt probleme interne, despre care nu vreau să vorbesc. Vor plăti financiar, vor suporta consecinţele, pentru că eu am venit şi mi-am luat un angajament. Eu le ţin spatele mereu, eu sunt cel care mi-asum mereu responsabilitatea şi care ia deciziile, ei trebuie să demonstreze că reprezintă un club cu tradiţie în urmă, că au în spate o sumedenie de suporteri şi asta te obligă. Cine nu poate să ducă presiunea, atunci înseamnă că nu-şi găseşte locul aici. Sper să fie un accident şi sper ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple. Pentru mine e foarte greu să explic, ca antrenor. Tot timpul am avut explicaţii, şi la momentele bune, şi la momentele rele mi-am asumat lucrurile, dar dar după minutul 60, nu ştiu, probabil că am o echipă nocturnă care nu poate să doarmă devreme şi a vrut să prelungească un pic agonia. Au văzut că a venit un stadion plin şi au spus hai să prelungm un pic, că dacă tot au plătit oamenii biletele să mai stea 30 de minute. Nu există scuze, mai ales că peste două zile şi jumătate jucăm un meci extrem de important în campionat. (n.r. - despre Budescu) Nu mi-aş fi dorit să stea 120 de minute pe teren, dar jocul a cerut asta. După minutul 60, aveam nevoie de el pentru momentele fixe, un executant foarte bun, pentru maturitatea lui, dar per total echipa nu a arătat maturitate şi pentru mine este o provocare ca să clădesc un spirit corect, o mentalitate competitivă şi nu cu scurtcircuite cum a fost azi", a declarat Iordănescu, la microfonul televiziunilor care au transmis meciul, informează News.ro.

FCSB s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după ce a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 5-3 (2-0, 3-3), pe CS Hunedoara, din liga a treia, după prelungiri.

Au marcat: Vlad '58, Hergheligiu '70, Simon '83 / Stoica '19, '50, Oaidă 31, Musi '95, Valentin Gheorghe '98.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.