Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Edward Snowden schimbă tabăra și critică Rusia: Ce dezvăluiri face fostul spion

edward snowden

Fostul colaborator al NSA, Edward Snowden, într-un interviu cu The Financial Times, a condamnat politicile guvernului rus în domeniul drepturilor omului și a libertății de exprimare pe Internet.

Potrivit lui Snowden, Moscova a mers prea departe, recurgând la metode care sunt ”total inutile, costisitoare și dăunătoare drepturilor individuale și colective”.

Citește și: Nici în filme nu vezi așa ceva: MĂCEL la o piscină între tineri / VIDEO

Fostul agent susține că este în mod constant în contact cu colegii americani, și că își vede viitorul său numai în lumea vorbitorilor de limba engleză, și intenționează să părăsească Federația Rusă.

„Toată munca mea se desfășoară în limba engleză, cu toți oamenii cu care lucrez, eu vorbesc în limba engleză. Eu doar dorm în Rusia, dar eu trăiesc în lumea întreaga, nu am nicio relație specială cu Rusia. Și sunt conștient, pentru că, cât de nebunesc nu ar părea, eu vreau să plec de aici, „- a declarat el reporterilor.

Citește și: UE a decis data la care se va produce Brexitul: Cât timp mai au românii la dispoziție

Snowden susține că el continua să fie in serviciul cetatenilor SUA. Potrivit lui, el nu a intrat în contact direct cu autoritățile ruse, iar toate aranjamentele au fost făcute prin intermediul unui avocat. De asemenea, el a menționat că autoritățile ruse atentează la drepturile indivizilor și a societății în mod excesiv și dăunător pentru Rusia.

„Eu nu pot repara situația drepturilor omului în Rusia, pentru că, în mod realist, prioritatea mea ar fi să remediez situația mai întâi în țara mea, pentru că ei îi sunt loial. Este posibil ca acest lucru sa nu joace niciun rol, dar poate ma va ajuta, „- a spus Snowden, potrivit paginaderusia.ro.

Citește și: DESCOPERIREA anului în Argentina: Ce au găsit oamenii de știință / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.