Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șefa ÎCCJ, reacție DURĂ după publicarea OUG: N-a contat niciodată punctul de vedere al CSM

qmagazine.ro
iulia cristina tarcea

Șefa ÎCCJ, Cristina Tarcea, a declarat, miercuri, la sediul CSM, că  a avut o reacție dură după ce Guvernul Grindeanu a modificat legislația penală.

„Tot ceea ce vă pot spune este că am înțeles că au existat niște modificări în Ordonanța de urgență privind modificarea Codului de procedură penală. Ieri spre seară a fost trimis CSM-ului o cerere prin care se solicita avizul, dar fără a se menționa că va avea loc o ședință de Guvern. Din punctul meu de vedere, n-a contat niciodată punctul de vedere al CSM, lucru care cred că trebuie să se schimbe, pentru că, dacă se dorește o consultare reală, un punct de vedere avizat nu-l pot da decât specialiștii.”, a declarat șefa ÎCCJ, la sediul CSM.

„Cred că noi, ca popor, avem o problemă cu valorile morale şi cred că ar trebui să ne gândim foarte serios spre ceea ce vrem să ne îndreptăm”, a mai spus Cristina Tarcea

Pe ordinea de zi a plenului CSM, care începe la ora 9.00, se află un singur punct: Solicitarea Ministerului Justiţiei de avizare, de către Consiliul Superior al Magistraturii, a proiectului de Ordonanţă de Urgenţă a Guvernului pentru modificarea şi completarea Codului Penal şi a Codului de Procedură Penală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.