Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Efectul Trump. Un partid vrea interzicerea ONG-urilor anti-românești

www.listamarci.ro
forta nationala FN

Partidul Forța Națională a declarat astăzi că ”statul român ar trebui să interzică ONG-urile care luptă împotriva valorilor naționale”. Potrivit președintelui Forța Națională, Viorel Popescu, ”statul român a ajuns la cheremul unor ONG-uri care nu mai sunt de mult societate civilă, ci societate controlată din afara țării în scopul luptei anti-românești. Un stat care se respectă și care își apără valorile ar trebui să interzică aceste ONG-uri care doar se folosesc de calitatea de societate civilă, acționând de fapt ca firme de lobby pentru interese străine contrare intereselor românești”.

Forța Națională propune ca ”noul Parlament rezultat în urma alegerilor din 11 decembrie să legifereze o modalitate clară și fără echivoc prin care ONG-urile care nu respectă Constituția și valorile românești să fie interzise în țara noastră”.

Președintele Forța Națională Viorel Popescu crede de asemenea că ”România are nevoie nu doar de o clasă politică înnoită, ci și de o societate civilă sănătoasă, patriotică, netributară fondurilor și comandamentelor străine. Prin această propunere legislativă, partidul Forța Națională vrea ca societatea civilă din România să reprezinte cu adevărat interesele cetățenilor români, iar nu cercuri obscure de putere care își doresc să controleze politic, financiar și ideologic România”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.