Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful DGA, Liviu Vasilescu, se pensionează (surse)

www.wallstreet.ro
liviu vasilescu

Șeful DGA, Liviu Vasilescu, se pensionează (surse)

Șeful DGA, Liviu Vasilescu, se pensionează. Ofițerul și-ar fi depus deja cererea de pensionare la MAI acum câteva săptămâni, potrivit surse judiciare citate de STIRIPESURSE.RO.

Cererea lui Vasilescu ar fi fost depusă anterior scandalului generat de dezvăluirile tânărului ofițer de poliție de la Direcția Generală Anticorupție Gheorghe Giorgian Cioriia.

Liviu Vasilescu are 56 de ani și conduce Direcția Generală Anticorupție, Ministerul de Interne, din anul 2021. Înainte, Liviu Vasilescu a fost șeful Poliției Române în perioada 2019-2020, după ce a condus Direcției de Operațiuni Speciale din IGPR.

Șeful Poliției Române, Chestorul Liviu Vasilescu a plecat din fruntea Poliției Române în plin scandal al negocierilor cu clanuri de interlopi.

Vasilescu a făcut acest pas în septembrie 2020 după ce au apărut imagini în spațiul public cu întâlnirea sa cu interlopii din clanul Duduianu. Anunțul demisiei din funcție a venit la finalul unei conferințe de presă în care Vasilescu a precizat că se retrage pentru a-și scuti subordonații și instituția de atacuri nemeritate, venite din partea unora care urmăresc „mai mult la televizor” activitatea instituţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.