Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful Jandarmeriei a strâns de gât un subaltern până când a leșinat

Şeful jandarmilor gorjeni este urmărit penal după ce ar fi strâns de gât un subaltern până când acesta şi-a pierdut cunoştinţa. Florin Popescu a fost judecat de Tribunalul Militar Timişoara care a decis ca Parchetul Militar să extindă ancheta pentru patru infracţiuni. Şeful Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Gorj l-a fi strâns de gât pe un maior şi a refuzat iniţial să cheme ambulanţa. Subalternul a ajuns în cele din urmă la spital. Fapta s-a petrecut în urmă cu un an. Florin Popescu este cercetat pentru patru infracţiuni: purtare abuzivă, abuz de autoritate, abuz în serviciu şi lovirea inferiorului

Marius Cambrea, purtător de cuvânt Jandarmeria Gorj, a declarat, pentru Realitatea TV: Inspectoratul general al Jandarmeriei Române a demarat la momentul respectiv cercetări, verificări interne care în acest moment au fost suspendate pentru că ofiţerului i se aduc acuzaţii care vizează fapte de natură penală.

Şeful Jandarmeriei Gorj a recunoscut că subalternul care a ajuns la spital a fost luat cu salvarea din biroul său, dar susţine că nu ştie cine l-a agresat.

Potrivit presei locale, Florin Popescu s-ar fi enervat, după ce i-ar fi dat maiorului un ordin care nu putea fi îndeplinit. Mai exact, ofiţerul şi-a informat superiorul că nu poate executa o anumită misiune, pentru că nu dispune de mijloacele de transport necesare.

Florin Popescu a ajuns şef al Inspectoratului de Jandarmi Gorj după mai multe încercări, abia când a rămas singurul candidat.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.