Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful SIAS, despre intervenția eșuată la criminalul din Onești: 'Ce notă să dau, după ce au murit doi oameni?'

Directorul SIAS, Alexandru Scurtu, a întrebat, retoric, marți, la Antena 3, ce notă ar putea să dea intervenției polițiștilor care nu au reușit în 5 ore să-i salveze pe cei doi oameni omorâți de criminalul din Onești.

Citește și: Elena Udrea, condamnată la 8 ani de închisoare cu executare

„Ce nota să dau, când au murit doi oameni?”, a zis șeful SIAS. El a cerut să nu fie pus într-o „situație delicată” în care să spună mai multe lucruri legate de operațiune. „Nu am zis că a fost un succes și nici nu o să o spun vreodată”, a adăugat șeful SIAS.

Luni, un bărbat de 68 ani a sechestrat doi muncitori într-un apartament din Oneşti după care a anunţat la 112 că îi va omorî.

La faţa locului au venit forţele de ordine şi un negociator care a încercat, mai multe ore, să îl determine pe bărbat să nu recurgă la faptă.

Bărbatul i-a înjunghiat pe cei doi muncitori, moment în care forţele de ordine au intrat în apartament şi l-au împuşcat pe agresor.

Una dintre victime a fost declarată decedată la faţa locului, iar a doua a murit la spital.

În urma incidentului de luni, conducerea Poliţiei Române a dispus ca o echipă de specialişti, condusă de adjunctul inspectorului general al Poliţiei Române, chestor de poliţie Florentin Bracea, să se deplaseze de urgenţă în judeţul Bacău, pentru a verifica modul de intervenţie la eveniment. Din echipa de verificare fac parte chestor de poliţie Alexandru Scurtu, directorul S.I.A.S.-I.G.P.R. şi comisar-şef de poliţie Anton Cristian Gheorghe, director adjunct al D.I.C.-I.G.P.R.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.