Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful SRI, despre dosarul Revoluției: Am speranța că va face lumină...

bihon.ro
hellving

Luptătorii antitero care şi-au pierdut viaţa în timpul misiunilor au fost comemoraţi marți. Ceremonia a avut loc la 27 de ani de la masacrarea luptătorilor Unităţii Speciale de Luptă Antiteroristă. Se întâmpla în decembrie 1989, în faţa fostului sediu al Ministerului Apărării.

Tragedie la Opera Română: Un bărbat a fost găsit MORT

”Toate aceste lucruri întâmplate în istoria noastră nu trebuie uitate și de fiecare dată când există un moment ca acesta trebuie să ne aducem recunoștință eroilor noștri. Am speranța că dosarul Revoluției din 1989 va face lumină pentru istoria și justiția statului democratic român, a lucrurilor întâmplate aici acum 27 de ani”, a declarat directorul Serviciului Român de Informații (SRI), Eduard Hellvig, subliniind că SRI va depune ”toate diligențele” pentru a avea la dispoziție întregul instrument de lucru pentru a preveni, în viitor, orice incident de securitate, transmite Realitatea Tv.

România are experiență în lupta antitero, afirmă Hellvig, ceea ce face ca astăzi să fim feriți de acest flagel universal - terorismul.

”Confruntarea majoră a zilelor noastre e între lumea în care trăim și cea în care ne dorim să trăim. Cea în care trăim e o lume a conflictelor regionale, globale, a unui terorism care nu mai ține cont de nicio regulă, dar ceea ce fac acești oameni din SRI și Antitero nu face altceva decât să construiască statul democratic pe care îl dorim, un stat puternic, echilibrat, în interesul cetățenilor”, a mai precizat directorul SRI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.