Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ei sunt parlamentarii care au vorbit O SINGURĂ dată: când au depus jurământul! Cei din PSD sunt lideri detașați

Inquam Photos / Octav Ganea
plen parlament camera deputatilor

Zeci de aleși, cei mai mulți de la Partidul Social Democrat, au vorbit în plenul Camerei Deputaților o singură dată: când au depus jurământul de credință față de patrie. Parlamentarii PSD reprezintă cel mai mare grup politic din Legislativ, cu 152 de membri. Dintre aceștia, 18 aleși nu au vorbit niciodată în plen. Singura intervenție a fost de câteva zeci de secunde, în prima ședință a Parlamentului, atunci când au depus jurământul.

Social-democrații cu o singură intervenție de la tribuna Camerei Deputaților sunt: Viorel Chiriac, Dănuţ Andrușcă, Nicolae Bănicioiu, Dragoş-Petruţ Bârlădeanu, Dan Ciocan, Dumitru Gherman, Halici Nicuşor, Marius Ionel Iancu, Neculai Iftimie, Claudiu Ilişanu, Gabriel Petrea, Florin Popa, Mihai Valentin Popa, Matei Suciu, Ciprian Constantin Şerban, Teodora Şotcan, Diana Tuşa, George Gabriel Vişan.

Citește și: Victor Socaciu REACȚIONEAZĂ! Ieșire FULGERĂTOARE a artistului, în scandalul Lucan!

Acestora li se alătură parlamentari de la alte partide: Izabella-Agnes Ambrus (UDMR), Sebestyen Csaba-István (UDMR), ministrul Toma Petcu (ALDE), Eugen Durbacă (fost ALDE, actual independent), Sorin Câmpeanu (fost ALDE, actual independent) și Iarco Furic (minorităţi), scrie libertatea.ro.

Și al doilea grup politic ca mărime din Parlament, PNL, are doi membri care au luat cuvântul o singură dată în plen: George Ionescu și Ionuţ Stroe, culmea, fost purtător de cuvânt al liberalilor.

Citește și: TVR taie în CARNE VIE! Mai mulţi jurnalişti au primit INTERZIS

De la PMP, pe lista rușinii se află Adrian Mocanu.

Campionii intervențiilor în plen sunt de la PSD: Gabriel Vlase şi Florin Iordache, cei care au condus de cele mai multe ori ședințele de plen ale Camerei Deputaților. Florin Iordache are 565 de intervenții de la tribuna Camerei, în timp ce Gabriel Vlase are 1.436 de intervenții.

La Senat, situația e alta. Adrian Benea și Ionuț Vulpescu sunt singurii senatori PSD care au vorbit doar la depunerea jurământului.

Citește și: De-abia acum a ieșit la lumină! Pe cine ar fi dat Gigi Becali pe mâna procurorilor

De la opoziție, liberalul Cornel Popa are o singură luare de cuvânt în plen, iar Cristina Ioan, tot de la PNL, are două intervenții în plen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.