Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

El este bărbatul suspectat că le-a răpit pe cele două surori din Brașov. A fost depistat în trafic în Valea Călugărească / FOTO

IPJ
barbat suspect rapire brasov

Bărbatul suspectat că le-a răpit pe cele două surori din Braşov a fost depistat în trafic, în comuna prahoveană Valea Călugărească. El se afla cu cele două copile în autoturism. Cazul este instrumentat de Serviciul de Investigaţii criminale Braşov.

Constantin Zapan, bărbatul de 42 de ani acuzat că le-a răpit pe cele două surori din comuna Vama Buzăului, judeţul Braşov a fost oprit în trafic de către un echipaj al Poliţiei judeţene Prahova.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Prahova, Mihaela Florescu, după ce la nivel naţional a fost emisă alerta privind răpirea celor două fete, poliţiştii au instituit şi în Prahova filtre rutiere.
„În jurul orei 17:00 o echipă operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti a oprit în trafic pe raza comunei Valea Călugărească , în satul Valea Nicovani, autoturismul dat în consemn. La volanul acestuia se afla bărbatul în vârstă de 42 de ani, împreună cu cele două minore”, a declarat Mihalea Florescu.
Bărbatul va fi anchetat de poliţiştii de la Investigaţii Criminale Braşov.
content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.