Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elana Lasconi începe războiul cu presa locală: se gândește să acționeze în instanță două publicații locale - VIDEO

Facebook.com
elena lasconi

Dărâmarea garajelor din Câmpulung Muscel nu pare să fie o acțiune atât de ușoară precum ar părea la prima impresie. Primărița Elena Lasconi se confruntă cu unii cetățeni care îi contestă aceste decizii, iar mai nou se arată revoltată de modul în care au tratat subiectul două organizații media din oraș.

„Aduc grave prejudicii instituției noastre, și automat municipiului Câmpulung, propagând informații false, neverificate ceea ce încalcă grav deontologia profesională. Și ne rezervăm și dreptul de a da în judecată pentru că nu au cerut un punct de vedere din partea primăriei”, a spus Elena Lasconi într-o ședință.

Este vorba despre un eveniment organizat de o localnică pe Facebook, o întâlnire a celor nemulțumiți de demolarea garajelor cu un reprezentant al primăriei.

Cele două publicații sunt Muscel TV și Actualitateamuesceleana.ro.

Ambele publicații susțin în materialele lor că au procedat corect, publicând conversația dintre un consilier local, Silviu Ciobănică, și localnica supărată.

Redăm mai jos poziția jurnaliștilor de la actualitateamusceleana.ro și de la Muscel TV:

„Referitor la acuzația că „nimeni din Primărie nu a fost informat de această întâlnire”, nu noi suntem cei care mințim și inducem în eroare câmpulungenii ci tocmai dumneaei și, în avantajul nostru vine discuția pe whatsapp avută de unul dintre consilierii locali USR, Silviu Ciobănică cu Geanina Bebeșelea, inițiatoarea scrisorii deschise, discuție despre care consilierul ei a omis să-i raporteze „doamnei de fier” de frica repercursiunilor. De altfel, lui Silviu Ciobănică i-a fost interzis de șefa sa să meargă la întâlnire și cum este un umil executant, a respectat ordinul”, spun cei de la actualitateamusceleana.ro (toată explicația poate fi citită aici).

Poziția celor de la Muscel TV:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.